Terug naar overzicht

Makelaarskantoor Koopmans

Wilt u uw woning verkopen of bent u op zoek naar een woning? Met onze jarenlange ervaring en brede netwerk kunnen wij veel voor u betekenen.

Al meer dan 30 jaar zijn wij een begrip in Beetsterzwaag en omgeving. Fetze, Carola en Manon zijn de mensen achter Makelaarskantoor Koopmans.

Wij vinden wonen van levensbelang. Een huis moet een thuis zijn én een goede investering. Wij willen mensen graag duurzaam gelukkig maken. Met de verkoop- of aankoopprijs, met elke beslissing, met het hele proces. Dat is ons vak.

Door de jaren heen hebben wij als echte professionals veel ervaring opgedaan en hebben grote passie voor ons vak. We voelen ons zeer betrokken bij onze Opdrachtgevers en het hele proces dat bij het aan- en verkopen, huren en verhuren van een woning hoort.

Actief, betrokken en betrouwbaar

Samen hebben we een zeer uitgebreid netwerk in Beetsterzwaag en directe omgeving. Wij zijn voor onze opdrachtgevers altijd op zoek naar het beste resultaat en stoppen wij pas als we de ideale match tussen verkoper en koper hebben gevonden. Ontzorgen is ons motto! En daarom zetten we net dat ene stapje extra om het verschil te maken. Kwaliteit gaat boven kwantiteit en daarom zijn wij: De makelaars van goede huize!