Terug naar overzicht

Mijn Buitenplaats Makelaardij

Bemiddeling bij aan- en verkoop van landelijk gelegen en/of vrijstaande (dorps)woningen in Zuidoost-Friesland. Van klein tot groot, van oud tot nieuw.

Friezen met hart voor de zaak

Wij zijn als familie open en eerlijk tegenover elkaar, en naar klanten. We werken hard, staan altijd voor iedereen klaar en leren graag wat we kunnen verbeteren. Van het vinden van een succesvolle match tussen koper en huis tot een puur adviserende rol: wij vinden niets zo mooi als het vervullen van iemands woonwensen. We bieden elkaar én onze klanten een luisterend oor, we zijn open-minded en betrouwbaar. En we nemen onze verantwoordelijkheid. We zijn trots op onze prestaties en vieren graag onze successen.

Bij welke makelaar voelt u zich thuis?

Dankzij onze familieband én onze gedeelde liefde voor het vak vormen we een sterk en hecht team. Onze inzet en deskundigheid zijn dan ook tot ver buiten ons werkgebied bekend.

Passie

Wij hebben een passie voor landelijke, vrijstaande eengezinswoningen, woonboerderijen, wâldhúskes, (woud)boerderijtjes en boerenspultsjes. Maar ook rentenierswoningen, notariswoningen, pastorieën en/of andere type vrijstaande woningen. Van klein tot groot, van oud tot nieuw. Niet voor niets kozen wij deze bijzondere markt als specialisatie. Door de jaren heen hebben wij dan ook mooie landelijke en/of vrijstaande huizen en plekjes verkocht en aangekocht in Friesland.